Alex Ioniță, înapoi la Rapid: „Va avea ușile deschise 100%!”

Atacantul poate reveni curând în Giulești!

Fost atacant al Rapidului, Alex Ioniță, este gata să revină în Giulești, fiind așteptat de către acționarul majoritar al echipei, Victor Angelescu.

În prezent, Alex Ioniță este suspendat temporar în cazul scandalului de dopping de la Astra Giurgiu în care a fost implicat alături de încă 2 colegi.

Dintre jucătorii implicați în scandal, Alex Ioniță este singurul care își mai poate continua cariera, iar după terminarea suspendării de aproximativ un an, are ușile deschise la clubul care l-a format.

„Suntem foarte interesați de Alex Ioniță, dar după perioada de suspendare, pentru că sigur va fi suspendat. Îl așteptăm, dacă e undeva unde poate să renască, aici e locul. Poate peste un an. Ne putem ajuta reciproc, la noi va avea ușile deschise 100%”, a declarat Victor Angelescu, la emisiunea Liga Digi Sport.

Fost portar la Rapid, Dani Coman, în prezent președinte la Astra, a dezvăluit că s-a ocupat personal de cazul lui Alex Ioniță încercând să îl ajute să ajungă în Giulești însă acest lucru nu a fost posibil.

După scandalul de dopaj, Astra le-a reziliat contractele tuturor celor 3 jucători implicați, însă Alex Ioniță este legat în continuare de CFR Cluj, club de care momentan încă aparține.

„Eu nu am nimic cu Ioniță. Și ca să vă convingeți vă spun în premieră că eu am făcut toate demersurile pentru ca el să ajungă la Rapid. Numai că, în contractul cu CFR Cluj există o clauză conform căreia ei trebuie să ne dea nouă o sumă la revânzarea jucătorului.

Iar cei de la CFR nu au vrut să ne dea niciun ban, așa că jucătorul a rămas la noi, deși el își dorea, ca și mine de altfel, să se ducă la Rapid”, a dezvăluit Dani Coman.

Alex Ioniță și-a făcut junioratul la clubul din Giulești, iar în 2012 a semnat primul său contract de jucător profesionist cu Rapid. În 2014, a fost cumpărat de Astra Giurgiu contra sumei de 500.000 de euro, urmând ca apoi să mai evolueze la CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Foto: Digi Sport

CITEȘTE ȘI:

REȚELE SOCIALE

3,452FaniÎmi place
22,021CititoriConectați-vă
312AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI