septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

cfr-campioana

Alex Chipciu, sincer după titlul câștigat cu CFR Cluj: „Am crezut că va fi cel mai ușor titlu! La al treilea gol am plâns!”

Play-off-ul întrerupt de pandemie a fost dus cu greu la capăt!

CFR Cluj este noua campioană a României! Clujenii au câștigat Liga 1 pentru a treia oară la rând, după 3-1 cu Universitatea Craiova, ajungând astfel la 6 trofee în ultimii 12 ani.

După meci, mijlocașul Alexandru Chipciu, transferat în iarnă de CFR Cluj, a spus că a avut emoții pe teren și a dezvăluit ce credea despre lupta la titlul în momentul revenirii în Liga 1.

„Când am dat al treilea gol cred că am și plâns pe teren. Când am ajuns la CFR credeam că va fi cel mai lejer titlu, având în vedere diferența mare. Dar a venit pandemia și a fost cel mai dificil. Am jucat 7 meciuri în trei zile, ceea ce a fost infernal! La meciul cu FCSB abia mai stăteam în ghete!

E ciudat fără suporteri. Măcar dacă erau fanii adverși la meci. Să sperăm că în viitor mai bine. CFR a fost cea mai bună echipă! Până am dat golul trei eram doar noi pe teren! S-a văzut că era altă putere. Suntem jucători experimentați, cu multe meciuri în cupele europene, și era normal să fim cei mai buni”, a declarat Alexandru Chipciu la flash-interviul de după victoria care a adus titlu în Gruia.

Fotbalistul de 31 de ani a dezvăluit și ce superstiție a avut înainte de finala cu Universitatea Craiova.

„Am transmis energia dinainte, i-am zis soției să ia mai multe șampanii înainte de meci. M-am gândit doar la asta, mi-am băgat asta în cap și am transmis energia”, a mai spus Chipciu.

Alexandru Chipciu și-a trecut în palmares al patrulea titlu de campion al României. Acesta a mai câștigat trei campionate consecutive alături de FCSB, în perioada 2012-2015. Chipciu a ajuns la CFR Cluj în pauza de iarnă, gratis, de la Anderlecht, acolo unde nu a reușit să se impună.

Foto: Inquam Photos

CITEȘTE ȘI:
Riscăm să nu fim primiți în Europa: „Sperăm ca o echipă să câștige în 90 de minute!”
Au câștigat primul meci, dar trag un semnal de alarmă: „Organele vitale sunt afectate!”
Ce se întâmplă în caz de egalitate între Craiova și CFR?
Craiova – CFR în pericol!
UTA dă primele lovituri după promovarea în Liga 1!
Mesajul direct a lui Mircea Rednic pentru LPF și FRF: „Nu știu de ce nu am face și noi…”
În prag de desființare: „Am fost ca tenismenul căruia îi e frică de game-ul decisiv”
Dan Alexa și viitorul său la Rapid: „Sunt vinovat pentru asta!”
UTA revine pe prima scenă a fotbalului românesc: „Trebuie să savurăm acest succes trei zile!”
Hagi, OUT de la Viitorul: „Va trebui să găsim un nou manager!”
Transfer bombă în Liga a 2-a!
Ibrahimovic a anunțat când se retrage!

Summary
Alex Chipciu, sincer după titlul câștigat cu CFR Cluj: "Am crezut că va fi cel mai ușor titlu! La al treilea gol am plâns!"
Article Name
Alex Chipciu, sincer după titlul câștigat cu CFR Cluj: "Am crezut că va fi cel mai ușor titlu! La al treilea gol am plâns!"
Description
Play-off-ul întrerupt de pandemie a fost dus cu greu la capăt!
Author
Publisher Name
oraexactainfotbal.ro
Publisher Logo