septembrie 29, 2020

Ora Exacta In Fotbal

Cele mai noi stiri din sportul rege !

ADRIAN PĂUN A VORBIT DESPRE PROBLEMELE PE CARE LE-A AVUT CFR CLUJ ÎNAINTE DE PARTIDA CU GAZ METAN

Adrian Păun: „După ce am pierdut cu Craiova, am căzut psihic!”

CFR și-a revenit în Liga 1 și a câștigat clar în fața Mediașului, scor 2-0, însă Adrian Păun a fost sincer și a recunoscut că ardelenii au trecut printr-un moment foarte greu după eșecul de pe teren propriu cu Craiova, scor 2-3.

Mă așteptam la un meci foarte greu cu Mediaș, dar după ce am înscris jocul a curs foarte bine. Am avut puține emoții până la final. A fost o perioadă foarte grea, de mult n-am mai trecut prin asta. După ce am pierdut cu Craiova, am căzut psihic, apoi a venit meciul de la Giurgiu și am fost egalați pe final. Ne așteaptă un meci foarte greu cu FCSB. Poți să conduci un an întreg și să pierzi primul loc. Se joacă până la final, sunt toate șansele să se joace cu titlul pe masă.

A spus Adrian Păun dupa victoria cu Gaz Metan Medias

Fotbalistul născut la Drăgășani a castigat de-a lungul carierei patru trofee cu CFR Cluj, echipă la care se afla încă din perioada junioratului: Adrian Păun a fost campion de două ori în Liga 1, dar a câștigat cu ardelenii și Cupa României, respectiv Supercupa României.

CFR este deja cu gândul la derby-ul cu FCSB, care tocmai a pierdut la Craiova, scor 1-2. Partida dintre ocupanta locului 2 și ocupanta locului 5 din Liga 1 va avea loc sâmbătă, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

URMARESTE SI ALTE ARTICOLE
URMARESTE-NE PE INSTAGRAM
URMARESTE-NE PE YOUTUBE